18 yaşındaki oyuncu Adventureland filmindeki rolü,çılgın Twilight hayranları,ebeveynlik ve erkek arkadaşı hakkında konuştu.Bakın ne dedi:
Ebeveynlik : “Anne ve babalar çok tutucu. Aslında benim annem veya babam herşeye karşı koymuyorlar...Şimdi biraz daha farklı herşey çünkü büyüyorum, ama bir kaç yıl önce, eğer verilen saatte nerede olduğumu bilmiyorlarsa, bu kabul edilemezdi. Ve senin izini sürerek yerini keşfetmek kolay birşey.”
Adventureland'deki rolü: “Hayatında hiç bir bölüm uyuşmuyor. Her durumda farklı bir kişi oluyor. Çok ilgisiz; değerli hissetmiyor. Sanırım bu çok yaygın bir olay.I feel like it’s a pretty common thing. Gerçekten, fazlasıyla kopuk ve içten değil. Bu röportajlar benim için pek iyi gitmiyor.
Twilight hayranları: “Eğer o kızlar beni Twilight hakkında konuşurken görürlerse, anlayamazsınız. Eğer sesli bir şekilde 'Jacob' dersem, bir çok kız kaçışıyor. Bazı kızlarda bazılarını korkutuyor. Robert Pattinson'u kıskanıyorlar. Sanırım yarısından fazlası benden nefret ediyor."
Michael Angarano ile olan ilişkisi: "İlişkimi zorlaştıran birşey yok. 'Belkide Robert Pattinson'la olmalıyım ve bu bazılarını daha mutlu eder ve beni daha ünlü yapar!' şeklinde değil.Michael tehtidçi veya korkunç bir insan değil.Ama böyle düşünülmesi çok kötü birşey."